Meny

Kryssning, färja - Inom Sverige / Övrigt/Utomlands

 • silja line kryssning karibien

  http://www.siljaline.se

  Silja erbjuder såväl på kryssningar som transport från Stockholm och Kapellskär till Finland (Helsingfors och Åbo) samt Åland, samt Tallin. Siljas påkostade fartyg transporterar 1000-tals passagerare över Östersjön med både reguljär resor och kryssningar varje dag.

 • viking line resor

  http://www.vikingline.se

  Viking Line trafiken inleddes år 1959, och hade då trafik mellan Finland, Sverige och Åland. Idag har rederiet sju fartyg som trafikerar Finland-Åland-Sverige och Baltikum och är än idag ett känt namn inom Sverige för färja och kryssningar.

 • seawind kryssning medelhavet

  http://www.seawind.fi

  Om du ser båten som en transport, så kan du resa till förmånliga priser resa över till Åbo på ett bekvämt och lugnt sätt med SeaWind.
  På båten finner du allt du behöver men inget onödigt.

 • scandlines resa lyx

  http://www.scandlines.se

  Scandlines är med 14 andra färjelinjer ett av nordeuropas största rederier. Bland dessa linjer finns bl.a Helsinborg-Helsingör, Trelleborg-Sassnitz, Trelleborg-Rostock och Rödby-Puttgarden. Res med någon av rederiets 22 fartyg, res och njut över en måltid med ett glas rött under en kryssning.

 • destination gotland medelhavet

  http://www.destinationgotland.se

  Sedan har Destination Gotland AB haft färjetrafik mellan Visby, Nynäshamn och Oskarshamn. Namnet kommer av vad alla i bolaget arbetar för; destinationen Gotland.

Inom Sverige / Övrigt/Utomlands


Sidnot

Lyxbil
Lyxkryssning
Buss
Flyg
Lyxhotell
Skidresa
Taxi
Tåg