Meny

Skidresor/Snöresa - Inom Sverige / Övrigt/Utomlands

 • romme alpin stugor snöresa

  http://www.rommealpin.se

  Romme Alpin ligger en bit utanför borlänge och har allt som behövs för en härlig vecka i backen. All nödvändig information står på sidan såsom grader, nyheter, och dem har även en ganska trevlig funktion med webcam som visar hur det ser ut just nu live!

 • mullsjö alpin skidresa

  http://www.mullsjoalpin.se

  Om du bor i Danmark eller i södra Sverige är det aldrig särskilt långt till Mullsjö Alpin, och dem ligger nordväst om Vätterns sydspets ( "höger om Göteborg" ). Deras sida visar dagens bild och väder på hemsidan, och har även priser med liftkort och boende.

 • hovfjället vinter

  http://www.hovfjallet.se

  Till hovfjället är det enkelt att ta sig till, det ligger 42 milfrån Stockholm, 35 mil från Göteborg, 18 mil från Oslo eller 12 från Karlstad och du kör alltid bra vägar hela vägen upp till norr om mitten av Sverige. På vintrarna är det väldigt snörikt även när det kan vara snöfattigt på andra ställen, och Stora Turismpriset 2005 gick till Hovfjällsgruppen Ekonomisk Förening.

 • jt alpin snöresor

  http://www.jtalpinresor.se

  JT Alpin Resor erbjuder bussresor till flera skidorter och har många bra erbjudanden, såsom lågprisweekend och den ständiga succén Hemsedal 1 Maj Festival, dit det kommer artister och snowboardtävling samt mycket annat!

 • flottsbro slalom

  http://www.flottsbro.com

  Om vintern har flottsbro Storstockholms största slalombacke och har öppet ungefär 100 dagar varje säsong. Med många års utbyggnad och ombyggnad har dem skapat en skidanläggning med äkta fjällkänsla och kvalitét.

 • Gillers Klack skider

  http://www.gillersklack.com

  Klacken ligger vid riksväg 50 mellan Örebro och Falun, 7 km norr om kopparberg. Det är placerat på ett väldigt naturfriskt område med frisk luft, rent källvatten samt lugn och ro. Dem har flera stugor till uthyrning och många öppna backar för skidresa.

 • ski sunne stugor

  http://www.skisunne.se

  Ski Sunne ligger i värmland 65 km norr om Karlstad, bara på några timmar kommer du dit om du så bor i Sverige, Norge eller danmark. Ski Sunne har mycket olika erbjudanden såsom skidskola, Snowvolley turnering, bussresor, boende och skiduthyrning.

 • nybergs buss

  http://www.tolvmannabacken.com

  Östra Götalands största skidanläggning, och hela området är som ett stort friluftsområde. Det är mycket trevlig miljö med värmestuga, servering, grillplatser och allt det härliga som vintern erbjuder.

 • idre fjall snöresor

  http://www.idrefjall.se

  Sedan 1968 har det gått stadigt framåt för Idre Fjäll, och här bor du alltid i fräscha och välutrustade hus nära backarna och deras skicenters. Dusch, wc, köksutrustning och tv är minimiutrustning, så du kan alltid bli garanterad härlig komfort efter långa dagar i backen.

Inom Sverige / Övrigt/Utomlands


Sidnot

Lyxbil
Lyxkryssning
Buss
Flyg
Lyxhotell
Skidresa
Taxi
Tåg